dijous, 25 de març del 2010

STAND DE LA GPE MANIGUA


La GPE Manigua, ha estat present en el dia d’avui i fins diumenge proper, a la Fira d’entitats que té lloc a la Plaça Catalunya de Barcelona, amb motiu de les festes de la Mercè 2009.
L’estand de l’ambaixada espanyolista és el 48, i per ell han desfilat quantitat de persones al llarg de tot el dia als que se’ls ha mostrat tota la il•lusió del espanyolisme (representat avui en aquesta penya) en torn al nou estadi de Cornellà-El Prat, i al bon moment a nivell social que el conjunt blanc-i-blau està travessant.


Destacar l’absència un cop més de membres del Consell d’Administració del Club, així com de jugadors i professionals del Club. La Federació Catalan de Penyes del RCD Espanyol si ha recolzat aquest acte i ha sabut estar a l’alçada donant suport aquest grup d’espanyolistes que mantenen aquest lloc de promoció de l’entitat en forma d’ estant, únic representant del futbol barceloní a aquestes jornades. Han visitat l’estand, el President de la PBB de Cornellà, Xavi Edo, altres membres de la Junta de la FCPE, com García Planas, el President de l’Associació d’Esports Blanc i Blau, senyor Calero, així com la resen creada GPE Futbol Base encapçalada pel seu president, Siscu Matlló.

També cal citar-ne la presència ja habitual en aquest acte, del cap del grup municipal de Convergència i Unió a l’Ajuntament de Barcelona, senyor Xavier Trias, que tot i declarar-se culé, ha signat al llibre d’honor de la Penya (veure foto) i ha dirigit unes breus paraules de suport al RCD Espanyol com a club català. Esperem que en propers dies, la resta de dirigents municipals dels partits polítics amb representació al consistori barceloní, tinguin a bé fer un tomb per l’estand de la Manigua, així com dirigents de l’entitat espanyolista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M